وبلاگ شخصی جابر جعفری

وبلاگ شخصی جابر جعفری

سلام بازدید کننده گرامی به وبلاگ شخصی جابر جعفری خوش آمدید این وبلاگ جهت انتشار پستهای شخصی اینجانب با موضوعات متنوع و گاها انتشار مهمترین رویدادهای زادگاهم شهر کارچان ایجاد گردیده است قبلا از حسن توجه شما کمال تشکر را دارم
وبلاگ شخصی جابر جعفری

وبلاگ شخصی جابر جعفری

سلام بازدید کننده گرامی به وبلاگ شخصی جابر جعفری خوش آمدید این وبلاگ جهت انتشار پستهای شخصی اینجانب با موضوعات متنوع و گاها انتشار مهمترین رویدادهای زادگاهم شهر کارچان ایجاد گردیده است قبلا از حسن توجه شما کمال تشکر را دارم

با خواص نبات بیشتر آشنا شوید بسیار خواندنی


خواص بی نظیر نبات

نبات انواع مختلفی دارد و از قدیم در خانه همه ایرانیان یافت میشود و از آن برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده میشود. در ادامه با خواص بی نظیر نبات آشنا
شوید.

نبات از محلول اشباع قند ساکارز یا همان شکر در آب به وجود می آید که طی یک مکانیزم فیزیکی تابع زمان و دما، متبلور شده و به صورت کریستال های زیبا شکل می گیرد.
در ادامه با خواص نبات آشنا شوید.

از خصوصیات نبات می توان به گرم بودن آن اشاره نمود که استفاده از آن در درمان سردی مزاج ریشه در سنت ایران زمین دارد، همچنین خاصیت ملین و ضد نفخ بودن آن مشهور
است.
 
نبات نوعی قند است که از نیشکر به دست می آید. برای تهیه آن ابتدا شکر را در آب جوش حل می کنند تا محلول سیرشده درست شود. سپس نخی در آب آویزان کرده و می گذراند
تا خنک شود و بلور تشکیل شود. نبات، نسل قدیم آبنبات های امروزی است. یکی از پرمصرف ترین انواع نبات، نبات چوبی و نبات شاخه است. اغلب از شاخه نبات برای تزیین
سفره های عقد و هفت سین و از نبات چوب دار برای شیرین کردن چای و نوشیدنی های گیاهی استفاده می شود. 

موارد مصرف نبات
نبات، نسل قدیم آبنبات های امروزی است. یکی از پرمصرف ترین انواع نبات، نبات چوبی و نبات شاخه است. اغلب از شاخه نبات برای تزیین سفره های عقد و هفت سین و از
نبات چوب دار برای شیرین کردن چای و نوشیدنی های گیاهی استفاده می شود.
این روزها برای تنوع بخشیدن به این محصول نبات های چوبی طعم دار نیز به بازار آمده است. نبات دارچینی، نعنایی، زعفرانی، زیره، لیمویی، آویشن و... از جمله انواع
این محصول هستند که مصرف آن با یک فنجان چای گرم خالی از لطف نیست. بنابراین اگر می خواهید به پذیرایی خود تنوع دهید از نبات چوبی طعم دار استفاده کنید.
از سوی دیگر به دلیل آن که نبات در مقایسه با قند و شکر طعم و مزه بهتری دارد، می توانید شاخه نبات هایی را که شکنندگی بالایی داشته و براحتی خرد و آب می شوند
به صورت حبه ای یا نگینی درآورده و به همراه چای میل کنید. همچنین می توانید پودر نبات را که همان ریزه یا خرده نبات هایی است که ذراتی درشت تر از شکر دارند
برای شیرین کردن شربت به کار برید.
خواص درمانی نبات
نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است. نبات در مقایسه با قند نیز طبع
گرم تری دارد و اگر آن را بسوزانید تبدیل به یک ماده قهوه ای مایل به سیاه با مزه ای تلخ می شود، که به دلیل قابض بودن برای درمان اسهال بسیار نافع است.
نبات به واسطه دارا بودن مقدارزیادی ساکارز خیلی سریع جذب بدن شده به خاطر تقویت عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربی ها و مواد پروتینی در بدن می شود و چنانچه
یک تکه کوچک از ان در دهان گذاشته و به مرور مکیده شود سرفه را قطع و خشونت صوت و سینه و درد ان را بر طرف میکند.
در مجموع نبات  طبق تحقیقاتی که تا به حال انجام شده بسیار مقوی, نشاط آور , ضد نفخ , ملین و مدّر می باشد . علاوه بر این از گذشته های خیلی دور در درمان دل
درد نیز چای نبات تجویز بسیار موثری داشته است. نبات زعفرانی جهت رفع خستگی های مفرط جسمی و فکری ناشی از کار و فعالیت جنسی زیاد بسیار موثر بوده و هنگامی که
چای نبات ، قهوه شیرین شده با نبات ، شیر نبات و یا هر نوع نوشیدنی گرم دیگر میل شود آرامش و نشاط را برای شما به ارمغان می آورد.
-نبات از بین برنده سفیدی ، نرمی و سردی پوست بدن است
-نباتی که از شکر تهیه شده از دیر هضم شدن غذا جلو گیری میکند
-همچنین در خواص نبات می توان ضد ترش کردن و ضد آروغ زدن را بیان کرد

فواید خوردن نوشیدنی های گرم با نبات  

تکرر ادرار نیز با نوشیدنی های گرم نبات داغ قابل درمان است.
-از فوائد نبات رفع خواب آلودگی بخصوص هنگام رانندگی می باشد ، لذا به رانندگان محترم توصیه می شود هنگام رانندگی حتما از چای نبات استفاده کنند استفاده از
یک ترکیب ساده چای نبات برای رفع خستگی و خواب آلودگی بسیار موثر بوده و احتمالات تصادفی که به جهت خواب آلودگی و خستگی هستند را کاهش می دهد ، آمار تصادفاتی
که به دلیل خواب آلودگی اتفاق می افتند کاهش میابد
-یکی از خواص و فایده های مهم نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان می باشد ، بخصوص افرادی که آب دهانشان در خواب جاری می شود توصیه می شود از ترکیب های مختلف
نبات ، نبات زعفرانی ، نبات سفید بصورت شاخه یا نبات چوبی در نوشیدنی های گرم استفاده کنند چای نبات می تواند علاج خوبی برای رفع جاری شدن آب دهان افراد در
خواب و در بیداری باشد.
-در گذشته برای افرادی که بعلت کهولت سن یا حوادث ناگوار دچار کم حواسی می شدند چای نبات داغ و آبجوش نبات داغ توصیه می شده
. از فوائد دیگر نبات درمان کم حواسی می باشد.
-از دیگر مفاد نبات زعفرانی تسکین درد معده و درد ناشی از انقباض ماهیچه هاست ، نبات داغ در تسکین درد پشت ، کاهش درد کمر ، رفع درد های ناحیه شکم ، علاج پادرد
بسیار موثر بوده و برای افراد مبتلا به این درد ها توصیه می شود. چرا که نبات در دسترس ترین داروی بدون ضرر خواهد بود.
-از آنجا که از نشانه های بلغم ، نقرس ، فلج شدن قسمتی از بدن ، پیسی و لقوه و رعشه می باشد لذا مصرف مرتب نبات ، چای نبات ، قهوه و نبات ، آب جوش نبات و نبات
داغ جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود.
-علاج و درمان تنگی نفس ، تپش قلب و کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکل های متفاوت مصرف نبات توصیه شده است.
-بسیار مناسب است اگر کسانی که مکررا ادرار دارند و یا مثانه آنها ضعیف شده است و یا اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند هر از گاهی در روز مقداری نبات را در
دهان خود قرار داده و تدریجا آب نبات را فرو برند ، این روش در طب سنتی بسیار تاکید شده است.
-امروزه شغل هایی با زمان طولانی ایجاد شده ، کارمندان و کارگران به مواد غذایی دسترسی آسانی ندارند و معمولا دجار ترش شدن دهان می شوند ، پیشنهاد می شود افرادی
که شغل های اداری و یا طاقت فرسا در محیط های باز و بسته ای دارند و مجبورند ساعت ها
بدون مصرف هیچ مواد غذایی شدیدا کار کنند حتما و حتما برای رفع ترشی دهان و یا جلو گیری از بوی بد یا مزه بد دهان از نبات بصورت نبات داغ ، چای نبات ، تکه های
کوچک نبات استفاده نمایند.
توصیه ها:

نکات مهم هنگام انتخاب نبات
1ـ هنگام تهیه نبات چوب دار، ترجیحا انواعی را که از نی های چوبی تهیه شده اند انتخاب کنید. نی های پلاستیکی اغلب غیربهداشتی بوده و هنگام تماس با نوشیدنی های
داغ سمومی از آن خارج می شود که می تواند برای سلامت مصرف کننده مخاطره آمیز باشد. عوارض این سموم همچون سموم موجود در ترکیبات ظروف پلاستیکی یکبار مصرف است.
2ـ نبات را در بسته بندی های بهداشتی تهیه و به تاریخ تولید و مجوز بهداشت آن توجه کنید. نبات هایی که این روزها در بازار به صورت فله ای و روباز در شرایط بد
محیطی عرضه می شوند به صورت غیربهداشتی تولید و اغلب آلوده به گرد و غبار و فضولات حشرات موذی هستند. همچنین این نبات ها به دلیل آن که به مدت طولانی در انبار
های غیربهداشتی نگهداری می شوند می توانند آلوده به فضله یا ادرار موش نیز باشند. از طرف دیگر نبات های زعفرانی فله ای اغلب حاوی رنگ های شیمیایی و غیرمجازی
هستند که مصرف آن برای سلامت خطرناک خواهد بود.
3ـ نبات به دلیل رطوبت بسیار اندک، بافت سخت تری داشته و در مقایسه با قند که تردتر بوده و قسمتی از حجم آن را هوا تشکیل داده شیرین تر است. بنابراین در مصرف
آن جانب احتیاط را رعایت کنید. مصرف این محصول برای افراد چاق و دیابتی منع مصرف دارد.
4ـ بهترین مشخصه برای انتخاب نبات ممتاز و اعلا، شفافیت بلورهای آن است.
5_ نبات دارای طعم شیرین و به رنگ سفید یا زعفرانی، دارای نگین های درشت و شفاف و فاقد جوهر قند و از نظر ضخامت دارای قطر کمی می باشد. بهترین مشخصه برای نبات
اعلاء شفافیت بلور آن می باشد.
تفاوت نبات با قند و شکر
ماده اولیه در شکر، قند و نبات یکسان است ولی کریستال هایی که در نبات ایجاد می شود از نظر وضعیت فیزیکی و نوع کریستال های شان با قند و شکر متفاوت است. به
همین دلیل خاصیت قند و شکر با خاصیت نبات متفاوت است و نبات طبیعت گرم تری نسبت به قند و شکر دارد. از این رو نبات در مشکل هایی مانند دل درد ، نفخ و... استفاده
می شود. از نظر تجربی هم ثابت شده که مصرف نبات در بهبود این علایم واقعاً موثر است و حالت تلقینی ندارد اما متأسفانه از نظر علمی کاری روی آن انجام نشده است
و اقدامی در مورد این که نبات را کریستالوگرافی کرده و روی آن کارهای کلینیکی انجام دهند و سپس به هم ارتباط دهند، صورت نگرفته است تا معلوم شود کریستال ها
از نظر فارماکولوژیکی چه تأثیری بر بدن دارند.

فرق بین نبات با قند و شکر
واقعیت امر این است که گاهی جنس، فرمول بسته یا باز شیمیایی مواد یکسان است اما شکل فیزیکی آن ها متفاوت است. مثلاً قند به هر شکلی که در بیاید قند است مگر
این که بسوزد و خاصیتش عوض شود. نمونه دیگر یخ و آب است. هر دوی این ها از نظر جنس یکسان هستند اما یخ خاصیت ضدالتهابی دارد و می توانیم آن را روی سوختگی، جراحی
و التهاب بگذاریم اما در مورد آب چنین خاصیتی مطرح نیست. در مورد بخار آب و آب هم همین طور است. خواص بخار آب با آب یا یخ متفاوت است در حالی که هر سه از یک
جنس هستند.

نبات سوخته چیست؟

نبات سوخته
گاهی اوقات قند یا نبات را حرارت داده و آن را به اصطلاح می سوزانند. در این صورت خاصیت قند و نبات تغییر می کند. قند یک ماده هیدروکربن است و ترکیبی است از
هیدروژن، کربن و اکسیژن.
وقتی قند می سوزد کاراملیزه می شود و جالب است بدانید که بسیاری
از رنگ های قهوه ای از جمله موادی که در نوشابه ها به کار می برند از حرارت دادن شکر و قند به دست آمده است. به این ماده قهوه ای حاصل از حرارت دادن، کارامل
گفته می شود که از نظر شیمیایی، ظاهر فیزیکی و حتی مزه با قند و شکر متفاوت است.
نبات سوخته هم دقیقاً همین طور است. کریستال های نبات می سوزند و یک جسم قهوه ای مایل به سیاه و با مزه ای بین تلخی و شیرینی تولید می شود که خاصیت قابض داشته
و یکی از مهم ترین استفاده های آن در طب سنتی برای خوراندن به کودکان مبتلا به اسهال است.
با این وجود افراد نباید بیش از مقدار معمول از نبات استفاده کنند زیرا مصرف بیش از حد هر ماده ای برای بدن زیان آور است. حتی اگر آن ماده ویتامین باشد. پس
مصرف قند، شکر و نبات هم به میزان زیاد مضر است و تفاوتی بین آن ها وجود ندارد به خصوص در کسانی که مشکل افزایش قندخون دارند.

انواع مختلف نبات
شاخه نبات
عبارت است از بلورهای نبات که به دور یک نخ (از جنس پنبه) تشکیل شده است.

نبات چوبی
نباتی است که بلورهای نبات به دور یک چوب تشکیل می شود. از خواص ویژه و ممتاز نبات چوبی نسبت به نبات های نی دار پلاستیکی آن است که چوب کاملاً بهداشتی بوده
(سه مرتبه جوشانده می شود) و برخلاف نی های پلاستیکی غیر بهداشتی و سرطان زا نمی باشد.

نبات دندانه
همان نگین نبات است که به دلیل قابلیت شکنندگی بسیار بالا در هنگام بسته بندی خرد شده و به خاطر راحتی و سهولت حل شدن در چای (نوشیدنی های گرم) برای مصارف خانگی
و سایر مؤسسات بسیار آسان و مناسب می باشد. مزایای استفاده از این نبات آن است که نیازی به شکستن آن، با شیء یا دست نداشته و آماده برای مصرف و از لحاظ اقتصادی
بسیار مقرون به صرفه می باشد.

نبات مخلوط
عبارت است از تکه نبات هایی که در کف و جداره ی پاتیل ها تشکیل می شود که به دلیل غلظت خیلی زیاد شیره در کف پاتیل ها باعث تخته شدن آن ها می شود که به دلیل
شکل نامنظم آن بیشتر به صورت فله عرضه می گردد.

پرده نبات
نباتی است که روی پاتیل ها تشکیل شده و از لحاظ کیفیت و مقدار زعفران با دیگر نبات های شاخه و چوبی هیچ تفاوتی ندارد و از خصوصیات بارز آن ترد و نازک بودن آن
می باشد.

پودر نبات
ریزه یا همان خرده های نبات است که کمی از شکر درشت تر بوده و از قابلیت حل شدن بالا با همان خواص نبات می باشد.
 

نگاهی اجمالی به شب زفاف در ایران قدیم


ازدواج در فرهنگ باستانی ایرانی جایگاه مقدس و ویژه ایی داشت و این تقدس تا زمان امروز هم همراه زندگی روزمره ایرانیان بوده است و ادامه داشته است. در این میان
شب زفاف که شب دیدار نخستین عروس و داماد بوده است، اهمیت زیادی بین خانوانده عروس و داماد داشت به همین خاطر مراسم ویژه ایی برای آن تدارک می دیدند. زمانی
که جهیزیهٔ عروس با مقدمات و رسومات فراوان به خانه داماد برده میشد نوبت بردن عروس به خانه بخت میشد.

شب زفاف در ایران قدیم

قبل از اینکه عروس از در خانه بیرون بیاید مادر عروسی یک قرآن به دست میگرفت و دخترش را از زیر قرآن رد میکرد. رسم نبود مادر عروس همراه عروس برود اما خواهرها
و خاله ها و … همراه عروس دست کم تا روز پاتَختی خانهٔ داماد می ماندند. مادر عروس سفارش های بسیاری به دخترش هنگام خروج از خانه میکرد مِنجمله : دخترمن با
چادر سفید میرود خانه شوهرتا با کفن سفید بیرون بیاید. همچنین: هرچی شوهرت گفت بگو چشم و بالای حرف او حرف نزن. اگر شوهرت دوبامبی زد تو سرت ـ سرت را بلند نکن
که چشمت بیفتد توی چشمش که مبادا خجالت بکشد. و ….

نصیحتها که تمام میشد عروس راهی خانهٔ بخت میشد و صدای داریه و دنبک و هلهله بلند میشد و زنها دسته جمعی میخواندند:

خونهٔ بابا مغز پسته

خونهٔ شوهر غم و غصه

خونهٔ بابا نعنا تَرخون

خونهٔ شوهر دل پُرخون

خونهٔ بابا ناز و نعمت

خونهٔ شوهر درد و لعنت

عده ای از زنهایی که همراه عروس می آمدند ماموریت های ویژه ای داشتند. منجمله به محض ورود عروس به خانه یک گردو می انداختند روی زمین تا زیر پای عروس لِه شود
چرا که معتقد بودند این گردو کلّهٔ مادرشوهر است که پامالِ عروس میشود. ماموریت دیگر این بود که یک لنگه کفش کهنهٔ عروس را بالای حجله میگذاشتند تا وقتی داماد
وارد حجله میشود کفش عروس بالای سرش باشد و این نشانهٔ تسلط عروس بر داماد بود.

ماموریت مهم دیگر مراسم زبان بَندی بود که حتماً شب عروسی باید انجام میشد به این صورت که یک دختر نابالغ همراه عروس می امد و یک تکه قاتمه سیاه – یک جور طناب
سیاه ضخیم و یک میخ و یک تکه چرم می آورد. بعد همانطوری که زنها توی عروس خانه مشغول دایره و دنبک بودند گوشه دنج و خلوتی میجست و چرم را با میخ میکوبید و طناب
سیاه را دور میخ می پیچید و به نام هریک از زنهای قوم و خویش داماد بخصوص مادرشوهر و خواهر شوهر عروس یک بار گره میزد و می گفت “بستم و بستم زبان بدگو بستم،
بستم بستم زبان سارا ، ….” و بالاخره اسم مادر شوهر و خواهر شوهر را می آورد و از جا بلند میشد و میخ و چرم و قاتمه گره خورده رو برمیداشت و با عجله به خانهٔ
مادر عروس میبرد تا سر فرصت توی گورستانِ کهنه چال کند و زبان بدخواهانِ عروس را برای همیشه خاموش نماید.

عروس را که به زنانه می آوردند چادرچاقچورَش را برمیداشتند و صورتش را با گُلاب می شستند و به اتاق جداگانه ای می بردند. بعد مشاطه می آمد و دوباره او را بَزَک
میکرد و وقتی مثل عروسک شد به میان زنها می آمد و مَراسماتِ زنانه مثل جلوه دادن و … شروع میشد.

پس از اتمام این مراسمات شام خبر میکردند. در شب عروسی اصلاً مهمان مردانه نبود و فقط داماد با یکی دوتا ساقدوش توی مردانه بود. مهمان ها همین که شام میخوردند
و قلیان بعد از شام را میکشیدند هروقت شب که بود به خانه شان برمیگشتند.

این را هم بگویم که قدیمی ها به پلوی عروسی خیلی عقیده داشتند و می گفتند هرکس پلوی عروسی بخورد تا چهل روز غم و غصه سراغَش نمی اید. به این جهت هر مهمان موقع
خداحافظی یک بشقاب کوچک یا نعلبکی پلوی عروسی برای اهل خانه خود می بردند. پیردخترها که خیلی مانده بودند قیمه پلو می پختند و آن ته ماندهٔ پلوی عروسی را با
آن قاطی میکردند و به فقرا میدادند که بخت شان باز شود و بخانهٔ شوهر بروند. بعضی ها هم از حنای سر عروس به قدرِ یک فندق برمیداشتند و با رنگ و حَنا قاطی میکردند
و سردخترهای خانه مانده می بستند که بخت شان باز شود.

باری وقتی که میهمان ها میرفتند و عروس خانه خلوت میشد پدر داماد که مَحرمِ عروس بود دست داماد را میگرفت و به حجله می برد و عروس و داماد را دست به دست میداد
و مبارک باد میگفت و میرفت.

ماجرای عروسی شیرین با کمال


عاقد گفت عروس خانوم وکیلم؟
گفتند عروس رفته گل بچینه. دوباره پرسید وکیلم عروس خانوم؟
- عروس رفته گلاب بیاره.
عاقد گفت براى بار سوم مى پرسم؛ عروس خانم. وکیلم؟
عروس رفته...
عروس رفته بود
پچ پچ افتاد بین مهمانها. شیرین سیزده سالش بود؛ وراج و پر هیجان. بلند بلند حرف مى زد و غش غش مى خندید. هر روز سر دیوار و بالاى درخت پیدایش مى کردند. پدرش
هم صلاح دید زودتر شوهرش دهد.
داماد بددل و غیرتى بود و گفته بود پرده بکشند دور عروس.
شیرین هم از شلوغى استفاده کرده بود و چهاردست و پا از زیر پاى خاله خانبانجى ها که داشتند قند مى سابیدند، زده بود به چاک.
مهمانى بهم ریخت. هر کس از یک طرف دوید دنبال عروس. مهمانها ریختند توى کوچه.
شیرین را روى پشت بام همسایه پیدا کردند.لاى طناب هاى رخت. پدرش کشان کشان برگرداندش سر سفره عقد. گفتند پرده بى پرده! نامحرمها را رفتند بیرون. کمال مچ شیرین
را سفت نگه داشت.
عاقد گفت استغفرالله! براى بار دهم مى پرسم. وکیلم؟

پدر چشم غره رفت و مادر پهلوى شیرین یک نیشگون ریز گرفت. عروس با صداى بلند بله را گفت و لگد زد زیر آینه. زن ها کل کشیدند و مردها بهم تبریک گفتند. کمال زیر
لب غرید که آدمت مى کنم جووووجه و خیره شد به تصویر خودش در آینه شکسته .

فرداى عروسى شیرین را سر درخت توت پیدا کردند. کمال داد درخت هاى حیاط را بریدند. سر دیوارها هم بطرى شکسته گذاشتند. به درها هم قفل زدند. اسم عروس را هم عوض
کردند. کمال گفت چه معنى دارد که اسم زن آدم شیرینى و شکلات باشد.
شیرین شد زهره.
زهره تمرین کرد یواش حرف بزند. کمال گفت چه معنى دارد زن اصلا حرف بزند؟ فقط در صورت لزوم! آنهم طورى که دهانت تکان نخورد. طورى هم راه برو که دستهایت جلو و
عقب نرود. به اطراف هم نگاه نکن، فقط خیره به پایین یا روبرو .
زهره شد یک آدم آهنى تمام و عیار. فامیل ها گفتند این زهره یک مرضى چیزى گرفته. آن از حرف زدنش، آن از راه رفتنش. کمال نگران شد. زهره را بردند دکتر. دکتر گفت
یک اختلال نادر روانى است. همه گفتند از روز عروسى معلوم بود یک مرگش مى شود. خودش را نشان داده.
بستریش که کردند، کمال طلاقش داد.
خواهرها گفتند دلت نگیره برادر!
زهره قسمتت نبود. برایت یک دختر چهارده ساله پسندیده ایم به نام شربت ...!!
--

حمایت از مستند دستها هم میبینند زندگینامه سید مرتضی فاطمی نابینای موفق


با سلام و درود فراوان خدمت شما بازدید کننده گرامی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه مبارک توجه شما را به دانلود کیلیپی کوتاه از زندگی سید مرتضی فاطمی که به جرات میتوانم بگویم از نابینایان موفق ایران بشمار میرود و اینجانب نیز در مجتمع نابینایان شهید محبی تهران افتخار آشنایی و شاگردی ایشان را داشته ام و شاهد توانمندیهای این انسان والامقام بوده ام جلب میکنم لازم به ذکر است که این کیلیپ جهت شرکت در جشنواره ماه عسل امسال توسط خانوم مهشید فاطمی تهیه گردیده و در سایت آپارات قرار گرفته است همانطور که میدانید ویدیویی که بیشترین لایک را در این سایت داشته باشد شخصیت اصلی آن مهمان عید فطر ماه عسل میباشد پس از شما صمیمانه درخواست مینمایم از طریق لینک زیر وارد سایت آپارات شده و حمایت خود را از مستند دستها هم میبینند به ثبت برسانید تنها کافی است در زیر عنوان دستها هم میبینند روی لینک شماره دار با تصویر قلب کیلیک کنید و شاهد افزایش تعداد لایک کنندگان این ویدیو ارزشمند باشید.باشد که با حمایت شما سروران شاهد حضور پر افتخار سرکار خانوم مهشید فاطمی به همراه قهرمان زندگیش سید مرتضی فاطمی در این برنامه باشیم و به گفته خود استاد فاطمی بزرگوار مشاهده این کیلیپ و حضور ایشان بتواند نور امید را در دل افراد و خانواده های نا امید به خصوص خانواده های دارای فرزند معلول بر افروزد.


جهت حمایت از مستند دستها هم میبینند وارد لینک زیر شوید


استاد مرتضی فاطمی 


و برای مشاهده و دانلود این کیلیپ ارزشمند از لینک زیر اقدام بفرمایید


دستها هم میبینند 


یا حق یا علی مدد التماس دعا منتظر یاری و حمایت سبزتان هستیم

خوردن این خوراکیها به شما در تحمل گرسنگی کمک خواهد کرد


مصرف مواد خوراکی فیبردار باعث ایجاد احساس سیری در فرد می شود

شما نیز همیشه احساس گرسنگی می‌کنید؟ در این مقاله قصد داریم ۱۰ مورد از خوراکیهای مفید و قدرتمندی را معرفی کنیم که می‌تواند حس گرسنگی شما را کمتر کند.

اسفناج:
اگر از مصرف سبزیجاتی با برگ سبز راضی نیستید بهتر است برای یکبار هم که شده از اسفناج استفاده کنید. مطالعات و تحقیقات مختلف نشان می‌دهد ترکیباتی به نام thylakoids
باعث آزاد شدن هورمون‌های سیری در بدن می‌شود. برای اینکه بتوانید از اسفناج استفاده کنید بهتر است آن را داخل غذاساز بریزید و سپس آن را در غذاهای مختلف به
کار ببرید.

پنیر کلبه:
۲۸ گرم پروتئین در هر پیمانه از این پنیر وجود دارد و می‌تواند به خوبی حس سیری را در فرد ایجاد نماید. پروتئینی که در این پنیر وجود دارد با نام کاسئین شناخته
شده است و هضم آن به زمان زیادی نیاز دارد. به همین خاطر فرد احساس سیری بیشتری خواهد داشت. شما می‌توانید این پنیر را به همراه سیر، فلفل دلمه‌ای و ارگانو
ترکیب کنید.

سیب:
سیب حاوی فیبری به نام پستین است. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که با مصرف سیب هورمون‌های سیری آزاد می‌شود. در یک مطالعه انجام شده، افرادی که ۱۵ دقیقه قبل
از عده غذایی سیب خورده بودند تقریبا ۲۰۰ کالری کمتر از سایر افراد غذا خوردند. شما می‌توانید سیب را در دسرهای مختلف به کار ببرید. همچنین مصرف آن به همراه
کینوای پخته شده و گردو عالی است.

گردو:
گردو نیز می‌تواند در برابر هضم مقاومت کند. بنابراین بدن شما تنها یک پنجم از چربی آن را جذب خواهد کرد. همچنین جویدن‌های زیاد به بدن شما کمک می‌کند زودتر
سیر گردد. ابتدا چند عدد گردو را تفت دهید و آن را روی مرغ یا سبزیجات خود بپاشید.

تخم مرغ:
مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف تخم مرغ می‌تواند در ایجاد حس سیری مفید باشد. شما می‌توانید تخم مرغ را در غذاهای مختلفی همچون سوپ، پیتزا، پاستا یا
سالاد استفاده کنید. زرده تخم مرغ حاوی ویتامین‌های زیادی است.

جوی دو سر:
جوی دوسر دارای فیبر فراوانی است و زمانی که با مایعات ترکیب می‌شود فرآیند هضم را کندتر می‌کند و گرسنگی فرد را به تعویق می‌اندازد. جوهایی که کمتر فرآوری
شده‌اند، می‌توانند شما را بیشتر سیر نگه دارند. می‌توانید به جای برنج از جوی دو سر در وعده‌های غذایی خود استفاده کنید.

تمشک:
تمشک دارای فیبر بسیار زیادی است. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف آن قبل از وعده غذایی باعث می‌شود فرد ۶۵ کالری کمتر مصرف کند. شما می‌توانید از این
میوه خوشمزه مربا تهیه کنید. همچنین می‌توانید آن را با یک قاشق غذاخوری دانه چیا، یک قاشق غذاخوری آب و کمی عسل ترکیب نمایید.

لوبیا:
بیشتر افراد برای دریافت پروتئین مورد نیاز بدن خود از گوشت استفاده می‌کنند اما لوبیا نیز حاوی پروتئین بالایی است. لوبیا حاوی فیبر بالایی است و همین امر
موجب می‌شود فرد را بیشتر از سایر غذاها سیر نگه دارد. شما می‌توانید لوبیا را با روغن زیتون و به همراه پاپریکا، سیر و کاین تفت دهید.

ذرت بوداده:
فیبر تنها ماده‌ای نیست که می‌تواند حس سیری را در فرد ایجاد نماید. سه پیمانه از ذرت بو داده می‌تواند حس سیری را به خوبی ایجاد کند و فرد را تا مدت زمان زیادی
سیر نگه دارد.

چاودار:
اگر به دنبال کربوهیدرات‌ها برای سیر نگه داشتن خود هستید، باید بدانید که چاودار اینکار را برای شما انجام می‌دهد. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد افرادی که
برای صبحانه از نان چاودار استفاده کرده‌اند کمتر از سایر افراد حس گرسنگی داشتند. فیبری که در این ماده وجود دارد می‌تواند تاثیر خوبی بر روی متابولیسم بدن
داشته باشد. شما می‌توانید از این ماده برای تهیه نان‌های خانگی استفاده کنید.